Wednesday, 14 September 2016

Get To Know Me Better







I'm writing this between fits of pure excitement and indifference? Why? I have one hour before I leave for for my debs and all the emotions I have been repressing are finally catching up to me and I cant deny the excitement anymore. However I didn't want to keep y'all hanging as it is Wednesday and that means a new post tonight for all my pretties. 

I realize although Albatroz & Co. is my own personal blog, I don't always share much about me until I end up having some sort of emotional breakdown and it all comes flooding out in jumbled up words and intense emotional posts. So I thought I'd do something about it and start of with these few get to know me questions.

If you'd like to see more personal posts on Albatroz & Co., head over to my Twitter and vote your opinion on the poll which will be pinned to my profile. Also it's not too late to voice your opinion on the new blog signature. That poll runs for 4 more days then decisions will be made.

I went on Pinterest to find some Get To Know You questions that weren't too deep but still interesting and this was one that looked pretty good. Now without further ado here is the post.

15 Questions To Get To Know Better

Q1: Where were you three hours ago?

Answer: I was trying my very best to get my makeup to look somewhat decent and not like I just fell into an over-packed make-up bag.

Q2: Confession

Answer: I've never done a full face of make-up myself. The last time I wore a full face of make-up was for my school play and it was done by someone else. I don't know why but I didn't enjoy the process or the finished product very much. With that said, after today, I think I'll be venturing more into the world of beauty. I am quite intrigued.

Q3: Bad Habits

Answer: I actually have so many bad habits it's not even funny. Maybe someday I'll do a mini post on my bad habits. What do you think? For now, the one bad habit that jumps to mind is my need to psycho analyse everything everyone says, over and over again. I more often than not end up driving myself mad more than anything.

Q4: Favorite Color

Answer: Neon pink. Don't ask me why, I just love that color.

Q5: What color is your toothbrush?

Answer: Blue.

Q6: Can you drive?

Answer: I have had 10 of my 12 required lessons but because my mam wouldn't let me use her car for practice, I stopped because there's no point learning something you can't practice.

Q7: Birthday

Answer: 27- September- 1997, that's in two weeks people, TWO WEEKS!!

Q8: Addiction

Answer: *insert inappropriate drug reference followed by an apology* 

I'd say my addiction right now and probably forever is Chinese and Indian food. Can't get enough of it.

Q9: Pet Peeves

Answer: I hate, HATE repeating myself. I don't know why but it drives me up the wall.

Q10: Last person you hugged.

Answer: My little sister who just arrived at the house for my debs reception. She's going to the same secondary school I atteneded and she's wearing the school uniform and she looks the cutest!

Q11: Zodiac Sign

Answer: Libra. And I am such a Libra.


Q12: Something you miss.

Answer: The ignorance and bliss of childhood.

Q13: What song is stuck in your head at the moment?

Answer: I don't mean to sound pretentious but yesterday I wrote a song, which I haven't done in a while, and it's stuck in my head because of how much it reflects how I've been feeling lately.

Q14: Eye Color

Answer: Black, like my soul. Not really, just really, REALLY dark brown.

Q15: Favorite Quote

Answer: 'Be yourself; everyone else is already taken' Oscar Wilde. This quote basically sums up for me why we should all embrace the people we are, our talents, flaws, inhibitions etc and stop comparing them to others because no matter how hard we try, no two people will ever be the same.

Hope you enjoyed this post.

Till Next Time My Pretties xxx

4 comments so far

  1. Yay! I love learning more about people, so I'd love to see more personal posts once in awhile! :) I was about to say that I don' remember the last time I wore a full face of makeup, but I do because it was only a few weeks ago - I think I was particularly tired that week and needed to not look it, haha. Also, what are the debs? I feel like it's been explained once to me before, but I'm clueless right now ;)

    Erin | Explore, Refresh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yay!! I'll definitely take that on board Erin, thank you so much for telling me that.

      How did you get the energy though? If I looked really tired I'd probably do a worse job applying the makeup than if I didn't lol you have to teach me your ways!

      The debs are basically the Irish equivalent of a Prom, hope that explanation helps?

      Ama xxx

      Delete
  2. Getting to know people are so fun and interesting! You are such a wonderful person and I'd love to read more personal posts, of course, if you are comfortable with sharing them.

    -Leta | The Nerdy Me

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Leta, the response I am getting across the board is that many people agree with you, so I guess it's time for me to stop being so closed up hahahah

      Delete

Thank you so much for commenting. I love hearing from you! <3

Follow Me @Albatroz_Co

Albatroz & Co. © . Design by FCD.